Kilka słów o mnie
Nazywam się Kamila Dulęba-Dziębowska i jestem dietetykiem z 12 letnim doświadczeniem w pracy gabinetowej z pacjentami.
Moja praca jest jednocześnie moja pasją, którą rozwijałam od najmłodszych lat:
- Ukończyłam Technikum Gastronomiczne w Gorzowie Wielkopolskim
- Ukończyłam dwustopniowe studia na kierunku Technologia Żywności i żywienie Człowieka w Szczecinie
- Ukończyłam studia podyplomowe na Wydziale Biotechnologii: Biologia Molekularna w Krakowie ( Uniwersytet Jagielloński)
- Podjęłam praktyczne studia za granicą na jednej z najlepszych uczelni w Europie: ETH w katedrze Biologii Żywienia Człowieka w Szwajcarii, gdzie oprócz zdobywania wiedzy związanej z żywieniem człowieka, analizowałam skład żywności do aktualizacji tabel wartości odżywczej.
Jestem autorką publikacji naukowej o tematyce kwasów tłuszczowych i procesów utleniania.